День: 20.10.2017

Презентація “Вітамін А”Презентація “Вітамін А”

В даній презентації йдеться про роль вітаміну А в організмі людини, каротиноїди тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Скіфи”Презентація “Скіфи”

Дана презентація містить інформацію про походження слова «скіф», скіфську етнологію, етнічні групи, культуру, релігію та занепад скіфів. Підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Зміна ролі жінки в суспільстві внаслідок Другої світової війни”Презентація “Зміна ролі жінки в суспільстві внаслідок Другої світової війни”

Дана презентація містить інформацію про роль жінки в радянському суспільстві, «Контракт працюючої матері», жінок– героїв Другої світової війни тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з Кількість слайдів – 13.

Презентація “Глухі люди, які досягли успіху”Презентація “Глухі люди, які досягли успіху”

В даній презентації йдеться про таких людей, як Клаудія Гордон, Амнон Данті, Девіт Джон Райт, Міха Зупан, Клейтон Валлі, Шон Берді, Доктор Роберт Девіл, Ешлі Файолек. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Побутові електроприлади”Презентація “Побутові електроприлади”

Презентація містить інформацію про технологію побутової діяльності, безпечне користування побутовими електроприладами, види побутових електроприладів тощо. Призначена для уроку технологій. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Реактивний двигун”Презентація “Реактивний двигун”

В даній презентації міститься інформація про будову реактивного двигуна, види прямоточних повітряно-реактивних двигунів, ракетний двигун тощо. Підійде для проведення уроку з фізики. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Сатурн”Презентація “Сатурн”

Дана презентація містить інформацію про характеристику, внутрішню будову, атмосферу і повітря, супутники Сатурна, цікаві факти про планету, її вивчення тощо. Призначена для проведення мультимедійного уроку з астрономії. Кількість слайдів –

Презентація “Ринок державних цінних паперів”Презентація “Ринок державних цінних паперів”

Дана презентація містить інформацію про регулювання ринку цінних паперів, Шляхи вирішення проблем на РДЦП тощо. Підійде для проведення уроку з економіки. Кількість слайдів – 14.