День: 29.06.2014

Презентація “Міграція на українських землях в ХІХ – ХХ ст.”Презентація “Міграція на українських землях в ХІХ – ХХ ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про міграцію на українських землях в кінці ХІХ – початку ХХ століття. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Міграція на українських землях в ХІХ ст.”Презентація “Міграція на українських землях в ХІХ ст.”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про міграцію на українських землях в кінці ХІХ століття. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Живопис в Україні”Презентація “Живопис в Україні”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про живопис в Україні у другій половині ХІХ століття. Кількість слайдів – 27.

Презентація “Доба Мейдзі” (2)Презентація “Доба Мейдзі” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про добу Мейндзі в Японії. Кількість слайдів – 21.

Презентація “Військо Запорозьке”Презентація “Військо Запорозьке”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про історію Війська Запорозького. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Васко да Гама”Презентація “Васко да Гама”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про португальського дослідника та мореплавця Васко да Гаму. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Барак Обама”Презентація “Барак Обама”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про американського президента Барака Обаму. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Журналістика”Презентація “Журналістика”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про типи, категорії, види, тематичні спеціалізації журналістики. Кількість слайдів – 7.