Онлайн навчання українською Презентації з фінансів Презентація “Державний кредит та державний борг”

Презентація “Державний кредит та державний борг”

Презентація

Презентація про економічну сутність та роль державного кредиту, форми державного кредиту, сутність та структура державного боргу та механізм його формування, обслуговування державного боргу і управління ним.

Кількість слайдів – 64.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Страхування як особливий елемент фінансової системи”Презентація “Страхування як особливий елемент фінансової системи”

Презентація про організацію страхової справи, суб’єкти і форми страхових відносин, грошові потоки у страхуванні, галузі, форми та види страхування, страховий ринок. Кількість слайдів – 39.

Презентація “Фінансовий механізм”Презентація “Фінансовий механізм”

Презентація про поняття фінансового механізму, його складові елементи, призначення і роль, склад і структуру, управління фінансовим механізмом, використання фінансового механізму для активізації економічного зростання й підвищення суспільного добробуту. Кількість слайдів

Презентація “Економічна природа фінансів”Презентація “Економічна природа фінансів”

В даній презентації йдеться про економічну природу фінансів, ознаку фінансів та їх функції; Економічна сутність фінансів та їх ознаки, моделі фінансових відносин у суспільстві тощо. Кількість слайдів – 38.