День: 29.09.2018

Презентація “Покриви тіла тварин”Презентація “Покриви тіла тварин”

Презентація про покриви тіла тварин, їх різноманітність та функції, захист, пристосування для активного захисту та нападу. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Подразливість як загальна властивість тварин”Презентація “Подразливість як загальна властивість тварин”

Презентація про вироблення умовних рефлексів, реакції на подразники тощо. Підійде до уроку біології. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Поведінка тварин у природі”Презентація “Поведінка тварин у природі”

Презентація про поведінку тварин у природі та методи її вивчення (форми поведінки, їх значення). Призначена для уроку з біології. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Основи охорони природи”Презентація “Основи охорони природи”

Презентація про екологічне мислення, раціональне природокористування, Червону книгу, зоологічні музеї, природоохоронні території, державні заповідники тощо. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Ланцюги живлення і потік енергії”Презентація “Ланцюги живлення і потік енергії”

Презентація про біогеоценоз, типи живлення організмів, продуценти, консументи, редуценти, типи ланцюгів живлення, правила екологічної піраміди тощо. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Загальне поняття про регенерацію у тварин”Презентація “Загальне поняття про регенерацію у тварин”

Презентація про загальне поняття про регенерацію у тварин, періоди та тривалість життя тварин. Підготовлено на урок біології. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Дихання та газообмін у тварин”Презентація “Дихання та газообмін у тварин”

Презентація про Будова та функції органів дихання, їх різноманітність, взаємозв’язок дихальної і кровоносної систем тощо. Кількість слайдів – 12.