День: 10.08.2014

Контекстні вкладки в PowerPointКонтекстні вкладки в PowerPoint

Деякі вкладки з’являються на екрані тільки тоді, коли ви вирішуєте певні завдання або вставляєте в документ який-небудь об’єкт. Такі вкладки називаються контекстними вкладками.

Вкладка Надбудови в PowerPointВкладка Надбудови в PowerPoint

Вкладка Надбудови – це допоміжне програмне розширення, яке дозволяє виконувати інтеграцію з різними програмними пакетами і з’являється при наявності додаткових надбудов.

Вкладка Розробник в PowerPointВкладка Розробник в PowerPoint

Вкладка Розробник містить елементи, що застосовуються для розширення вбудованого інструментарію PowerPoint для роботи з графікою, аудіо- та відеоматеріалом і налаштування додаткових елементів управління. При стандартних налаштуваннях програми дана вкладка прихована.

Вкладка Вид в PowerPointВкладка Вид в PowerPoint

Вкладка Вид містить команди, за допомогою яких можна міняти режими перегляду презентації, настройку зразків, а також команди, що викликають допоміжні інструменти для оптимізації роботи з декількома файлами PowerPoint одночасно.

Вкладка Показ слайдів в PowerPointВкладка Показ слайдів в PowerPoint

Вкладка Показ слайдів містить елементи, призначені для перегляду готової презентації в повноекранному режимі і виконання необхідної підготовки до показу.

Вкладка Анімація в PowerPointВкладка Анімація в PowerPoint

Елементи, розташовані на вкладці Анімація, дозволяють зробити їх підносили матеріал більш живим і насиченим. Схеми анімації – це вбудовані в PowerPoint способи, що задають поява на екрані вмісту слайда під час