День: 16.07.2012

Форматування презентацій і слайдівФорматування презентацій і слайдів

MO POWERPOINT 2003 Колонтитули Колонтитули містять текст, номер слайда або сторінки і дату, які повинні відображатися у верхній або нижній частині слайдів, нотаток або роздавальних матеріалів.

Презентація “Комп’ютерні віруси”Презентація “Комп’ютерні віруси”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. В ній міститься інформація про комп’ютерні віруси. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Цикл”Презентація “Цикл”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Міcтить інформацію про поняття циклу, його класифікацію, порівняльну характеристику тощо. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Ідентифікатори величин”Презентація “Ідентифікатори величин”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Міcтить інформацію про ідентифікатори та типи величин. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Типізовані файли”Презентація “Типізовані файли”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. В ній міститься інформація про приклади використання типізованих файлів. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Опис програм мовою програмування”Презентація “Опис програм мовою програмування”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. В ній міститься інформація про опис програм за правилами мови програмування. Кількість слайдів – 6.

Презентація “Текстові файли”Презентація “Текстові файли”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Міcтить інформацію про приклади використання текстових файлів. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Табличні величини” (2)Презентація “Табличні величини” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про табличні величини (Turbo Pascal 7.0). Кількість слайдів – 5.