Де і як можна здати TOEFL?

Важливо знати, що на здачу TOEFL Ви повинні принести свій закордонний паспорт і пред’явити його адміністратору. Якщо Ваше ім’я в документі не співпаде з ПІБ в реєстраційній картці на іспит, вас не допустять до тестування. Скан-копія документа не береться – Ви повинна принести оригінал. Також неприпустимі прострочені або недійсні документи. Паспорт повинен бути з Вашою фотографією і підписом.

Як ідентифікаційних документів НЕ приймаються: міжнародні права, картка студента, кредитна карта, свідоцтво про народження, карта пенсійного страхування тощо. Всі центри оснащені комп’ютерним обладнанням і обслуговуються спеціально навченим персоналом. При цьому процедура здачі самого тесту повністю деперсоналізована, що сприяє максимальної об’єктивності.

Тест проходить в ранковий час в досить просторій кімнаті, по периметру якої розташовані комп’ютери. Здають відділені тонкою непрозорою перегородкою, що допомагає дистанціюватися від оточуючих й не дає заважати один одному. Звукова ізоляція здійснюється за допомогою навушників, що особливо важливо для роботи з секцією Speaking, де кандидати починають наговорювати відповідь на мікрофон майже одночасно.

В цілому, умови здачі тесту можна назвати досить комфортними.

Реєстрація на проходження тесту TOEFL здійснюється онлайн.

Вартість іспиту становить $180 і однакова у всіх містах України.

Стандартного тривалість тесту – 4,5 години.

Результати тесту доступні в онлайн кабінеті через приблизно 10 днів після дати іспиту. Конверт з друкованою версією результатів відправляється через 13 днів після іспиту. Термін доставки в Києві становить близько місяця, в інших містах України, відповідно – може бути довше.

Скласти TOEFL в Україні можна тільки в форматі iBT.

Здача TOEFL відбувається в спеціалізованому тестових центрі майже в кожному великому місті Україні до 50 раз на рік: Дніпро, Харків, Суми, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Київ, Миколаїв та Львів (див. також курси TOEFL у Львові).

Точна кількість таких центрів в країні – 9.

Для реєстрації потрібно зареєструвати обліковий запис на офіційному сайті ets.org.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

8 причин вивчати математику (навіть якщо ви гуманітарій)8 причин вивчати математику (навіть якщо ви гуманітарій)

Вчителю математики може бути важко пояснити актуальність математичних понять, таких як дискримінант, студентам, які хочуть продовжити кар’єру в галузі гуманітарних наук.

Інтерактивні дошки в навчальному процесіІнтерактивні дошки в навчальному процесі

В останні роки інтерактивна дошка – це вже не нове слово на ринку освіти, а перевірений ефективний інструмент для підвищення якості освіти. Багато вчителів і викладачів України вже знають, що