День: 08.09.2020

Презентація “Транспорт речовин. Кровоносні системи. Кров”Презентація “Транспорт речовин. Кровоносні системи. Кров”

Презентація про транспорт речовин, кров, кровоносну та лімфатичну системи. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (7 клас). Кількість слайдів – 48.

Презентація “Розмноження”Презентація “Розмноження”

Презентація про ріст клітин, будову хромосом, каріотипи, запліднення; вищі спорові рослини, вегетативне розмноження квіткових рослин, статеве розмноження, одно- двоводомні рослини тощо. Кількість слайдів – 28.

Презентація “Родина Цибулеві”Презентація “Родина Цибулеві”

Презентація про особливості цибулевих, цибулю ріпчасту, посівну (часник), значення цибулевих. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (7 клас). Кількість слайдів – 44.

Презентація “Ріст і розвиток рослин”Презентація “Ріст і розвиток рослин”

Презентація про типи росту, процеси росту, якісні зміни в органах та в організмі, зародковий/післязародковий період, стадії проростка, молодості, зрілості, старіння, регуляцію росту і розвитку, фітогормони тощо. Кількість слайдів – 40.

Презентація “Різноманітність живих організмів”Презентація “Різноманітність живих організмів”

Презентація про різноманітність організмів, їх середовище існування, класифікацію організмів тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (7 клас). Кількість слайдів – 18.

Презентація “Плід”Презентація “Плід”

Презентація про будову і функції плоду, соковиті плоди, сухі нерозкривні однонасінні плоди. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (7 клас). Кількість слайдів – 39.

Презентація “Органи рослин”Презентація “Органи рослин”

Презентація про утворення органів, корінь та пагін, репродуктивні органи. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (7 клас). Кількість слайдів – 29.

Презентація “Насінина. Проростання насіння”Презентація “Насінина. Проростання насіння”

Презентація про будову насінини, умови проростання насінини, період спокою насіння, прискорення проростання тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (7 клас). Кількість слайдів – 20.

Презентація “Наземні рослини”Презентація “Наземні рослини”

Презентація про органи наземних рослин, “вихід” рослин на суходіл, передумови “виходу” рослин на суходіл, перші рослини суходолу, пристосування рослин до життя у воді тощо. Кількість слайдів – 31.