День: 27.01.2018

Презентація “М.Хвильовий – Я (Романтика)”Презентація “М.Хвильовий – Я (Романтика)”

Дана презентація містить інформацію про аналіз новели «Я (Романтика)», сюжет, проблематику новели; герої та цитатна характеристика твору Миколи Хвильового, присвята. Підійде до уроку української літератури. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Технологія виробництва борошна”Презентація “Технологія виробництва борошна”

В даній презентації йдеться про історія розвитку борошномельної промисловості,  типи зерна та його призначення, вихід і сорти борошна, технологію виготовлення та зберігання борошна. Кількість слайдів – 35.

Презентація “Технологія виробництва круп”Презентація “Технологія виробництва круп”

В даній презентації йдеться про види та технологію виробництва круп, способи дії робочих машин на зерно, показники якості, зберігання крупи; Кількість слайдів – 20.

Презентація “Дмитро Вишневецький”Презентація “Дмитро Вишневецький”

Дана презентація містить інформацію про виникнення українського козацтва та перших січей, засновника першої січі – Дмитра Вишневецького, українських козаків, Запорізьку Січ тощо. Підійде до уроку з історії України. Кількість слайдів

Презентація “Харчові отруєння”Презентація “Харчові отруєння”

В даній презентації йдеться про класифікацію харчових отруєнь, отруєння грибами (бліда поганка, мухомор, говорушки, двійники боровика ), симптоми, перша допомога при отруєнні грибами; отруйні рослини (беладона, вовчі ягоди, червона бузина); різновиди харчових