День: 01.10.2017

Презентація “Вища освіта в Японії”Презентація “Вища освіта в Японії”

Дана презентація містить інформацію про види, рівні, вступні іспити вищих навчальних закладів Японії, учені ступені, спеціалізовану школу (семмон ґакко) тощо. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Географічні школи”Презентація “Географічні школи”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про географію в США, Франції, Німеччині,  Швеції, Іспанії, Австрії. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Vincent Van Gogh”Презентація “Vincent Van Gogh”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з англійської мови. В ній міститься інформація про нідерландського художника Вінсента ван Гога. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Панама”Презентація “Панама”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про загальну характеристику, державних устрій, економіку, грошову систему, туризм Панами. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Юрій Кондратюк”Презентація “Юрій Кондратюк”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про біографію, основні дати творчого життя, внесок в науку і міжнародне визнання Юрія Васильовича Кондратюка. Кількість слайдів – 5.

Презентація “Верховна Рада України”Презентація “Верховна Рада України”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про історію, голову, завдання, право стати депутатом Верховної Ради України. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Австрія” (2)Презентація “Австрія” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про загальні відомості, кулінарію, туризм та столицю Австрії. Кількість слайдів – 5.

Презентація “Мистецтво та культура Франції”Презентація “Мистецтво та культура Франції”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про архітектуру, музику, живопис, кінематограф, кухню Франції в різні епохи. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Телекомунікаційна інфраструктура Укртелекому”Презентація “Телекомунікаційна інфраструктура Укртелекому”

Дана презентація містить інформацію про телекомунікаційну інфраструктуру Укртелекому як основу розвитку наукових та освітніх систем. Кількість слайдів – 21.