День: 30.06.2017

Презентація “Тварини-будівельники”Презентація “Тварини-будівельники”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. Містить інформацію про будівельників у тваринному світі. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Арабо-мусульманський регіон”Презентація “Арабо-мусульманський регіон”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. В ній міститься інформація про архітектуру та арки в арабо-мусульманському культурному регіоні. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Уява”Презентація “Уява”

Дана презентація призначена для проведення лекції з дисципліни “Психологія художньої творчості”. В ній міститься інформація про таке поняття, як уява, її види й прийоми. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Тварини рідного краю”Презентація “Тварини рідного краю”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з біології. Містить світлини різних тварин, які мешкають в Україні. Кількість слайдів – 35.

Презентація “Телескопи”Презентація “Телескопи”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з астрономії. Містить інформацію про принцип дії і будову оптичного та радіотелескопа. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Рембрандт ван Рейн”Презентація “Рембрандт ван Рейн”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про нідерландського художника Рéмбрандта Гáрменсзона ван Рейна. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Музичне мистецтво України”Презентація “Музичне мистецтво України”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про розвиток музики в Україні у XX ст.. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Юрій Андрухович”Презентація “Юрій Андрухович”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про українського поета Юрія Ігоровича Андруховича. Кількість слайдів – 11.