День: 24.06.2017

Презентація “Леонід Кучма”Презентація “Леонід Кучма”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про президентство Леоніда Даниловича Кучми. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Oxford”Презентація “Oxford”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з англійської мови. Містить інформацію про Оксфордський університет, що у Великобританії. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Побудова та принцип дії дисплеїв”Презентація “Побудова та принцип дії дисплеїв”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про поняття та типи дисплеїв. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Відлига Хрущова”Презентація “Відлига Хрущова”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про лібералізацію суспільно-політичного життя, реформи, посилення тиску на релігійні об’єднання та наслідки Хрущовської відлиги. Кількість слайдів –

Презентація “Від письменників-полемістів до Григорія Сковороди”Презентація “Від письменників-полемістів до Григорія Сковороди”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про письменників-полемістів, творчість Григорія Сковороди (тема свободи, дружби, ставлення до життя, вплив Сковороди на сучасників.) Кількість