День: 19.06.2016

Презентація “Збройні сили України”Презентація “Збройні сили України”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку захисту Вітчизни. В ній міститься інформація про Збройні Сили України. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Йосиф Сліпий”Презентація “Йосиф Сліпий”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про патріарха Йосифа (Сліпий-Коберницький-Дичковський). Кількість слайдів – 6.

Презентація “Канадська діаспора”Презентація “Канадська діаспора”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про канадську діаспору. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Левко Лук’яненко”Презентація “Левко Лук’яненко”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про видатного діяча українського національного руху Левка Григоровича Лук’яненка. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Іван Мазепа”Презентація “Іван Мазепа”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про гетьмана Івана Мазепу. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Андрій Мельник”Презентація “Андрій Мельник”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про полковника армії УНР Андрія Атанасовича Мельника. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Святослав Ігорович”Презентація “Святослав Ігорович”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про руського князя Святослава Ігоровича. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Чехословаччина”Презентація “Чехословаччина”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про Першу та Другу республіку, план Маршала, Оксамитову революцію, розпад Чехословаччини тощо. Кількість слайдів –

Презентація “Подвійні зорі”Презентація “Подвійні зорі”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з астрономії. В ній міститься інформація про види, компоненти подвійних зір. Кількість слайдів – 12.