День: 23.02.2016

Презентація “Художня культура Японії”Презентація “Художня культура Японії”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про складові феномену японської культури, древні японські прислів’я, архітектуру тощо. Кількість слайдів – 31. 

Презентація “Вивчення якості продуктів харчування”Презентація “Вивчення якості продуктів харчування”

Дана презентація містить інформацію про вивчення якості продуктів харчування (органолептичний метод, експертний метод, соціальний метод, фізичний метод) тощо. Кількість слайдів – 22. 

Презентація “Шкірні прояви червоного вовчака”Презентація “Шкірні прояви червоного вовчака”

Дана презентація містить інформацію про історичні дані, етіологію і патогенез, класифікацію, лікування та профілактики такого захворювання, як червоний вовчак. Кількість слайдів – 24. 

Презентація “Франція”Презентація “Франція”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про стан у французькій архітектурі 18 століття, скульптуру, живопис тощо. Кількість слайдів – 24. 

Презентація “Фотон. Тиск світла”Презентація “Фотон. Тиск світла”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про квант світла, фотон, його енергію та імпульс; фотоелементи, тиск світла. Кількість слайдів – 8. 

Презентація “Фотометрія” (2)Презентація “Фотометрія” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про світловий потік, освітленість, силу світла тощо. Кількість слайдів – 10. 

Презентація “Тиск світла”Презентація “Тиск світла”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про відкриття тиску світла, дослід Лебедєва, фотони тощо. Кількість слайдів – 13.