День: 16.02.2016

Презентація “Похибки вимірювання”Презентація “Похибки вимірювання”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з метрології, стандартизації та сертифікації. В ній міститься інформація про загальні положення та класифікація похибок вимірювання в сертифікації. Кількість слайдів – 25. 

Презентація “Застосування властивостей показникової функції”Презентація “Застосування властивостей показникової функції”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з математики. Містить інформацію про застосування властивостей показникової функції до розв’язування задач Кількість слайдів – 13.

Презентація “Планування робіт зі Стандартизації в Україні”Презентація “Планування робіт зі Стандартизації в Україні”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з основ стандартизації. В ній міститься інформація про організаційну структуру робіт з стандартизації, загальні вимоги до побудови, викладу, оформлення та змісту стандартів, порядок розроблення державних

Презентація “Переміщення потерпілого в сектор укриття”Презентація “Переміщення потерпілого в сектор укриття”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку із захисту Вітчизни. В ній міститься інформація про способи перенесення потерпілого в сектор укриття. Кількість слайдів – 14. 

Презентація “Паразитичні черви”Презентація “Паразитичні черви”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з біології. Містить інформацію про деяких представників типів Плоскі та Круглі черви, як Ціп’як бичачий, Стьожак широкий, аскарида, гострик, Печінковий сисун тощо.

Презентація “Охорона водних ресурсів”Презентація “Охорона водних ресурсів”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з екології. Містить інформацію про основні джерела забруднення природних вод, заходи із збереження і відновлення чистоти водойм, заощадження водних ресурсів. Кількість слайдів –

Презентація “Особистість”Презентація “Особистість”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з соціології. В ній міститься інформація про основні визначення особистості в соціології. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Основні дії юридичної та практичної діяльності”Презентація “Основні дії юридичної та практичної діяльності”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з правознавства. В ній міститься інформація про ведення юридичної справи, встановлення фактичних обставин, доказування, вибір і аналіз правових норм, правова кваліфікація, вирішення юридичної

Презентація “Організація перевезення вантажів”Презентація “Організація перевезення вантажів”

Дана презентація містить інформацію про морські, залізничні, автомобільні, повітряні перевезення та фактори, які впливають на вибір виду транспорту. Кількість слайдів – 17.