День: 14.08.2015

Презентація “Наполеон Бонапарт”Презентація “Наполеон Бонапарт”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про життя та діяльність Наполеона I Бонапарта. Кількість слайдів – 12. 

Презентація “Найлон”Презентація “Найлон”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з хімії. В ній міститься інформація про історію назви, добування, синтез та застосування найлону. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Мустафа Кемаль Ататюрк”Презентація “Мустафа Кемаль Ататюрк”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про османського і турецького реформатора, політика, засновника і перший лідера Республіканської народної партії Туреччини Мустафу Кемаля Ататюрка. Кількість слайдів

Презентація “Майнові права подружжя”Презентація “Майнові права подружжя”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про право особистої приватної власності дружини і чоловіка та спільної сумісної власності подружжя. Кількість слайдів – 6. 

Презентація “Кирило-Мефодіївське братство”Презентація “Кирило-Мефодіївське братство”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про ініціаторів, учасників, програмні положення, діяльність та розгром Кирило-Мефодіївського братства. Кількість слайдів – 11. 

Презентація “Історичні пам’ятки України”Презентація “Історичні пам’ятки України”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про такі історичні пам’ятки України, як Києво-Печерська Лавра, острів «Хортиця», Софія Київська, Херсонес Таврійський, парк “Софіївка”, музей “Писанка”,

Презентація “Індивідуальні особливості пам’яті”Презентація “Індивідуальні особливості пам’яті”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. В ній міститься інформація про основні поняття, процеси та принципи пам’яті тощо. Кількість слайдів – 16.