День: 23.06.2015

Презентація “Мотанка”Презентація “Мотанка”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. В ній міститься інформація про цікаві дані та виготовлення мотанки – української народної іграшки. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Міські екосистеми”Презентація “Міські екосистеми”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про міські екосистеми, екологічний стан найбільших міст України. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Метали-рекордсмени”Презентація “Метали-рекордсмени”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з хімії. Містить інформацію про будову та класифікацію металів, метали-рекордсмени, поширення металів у природі. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Випромінювання”Презентація “Випромінювання”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про властивості та застосування випромінювання. Кількість слайдів – 11.

Презентація “ВІЛ-інфекція”Презентація “ВІЛ-інфекція”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з безпеки життєдіяльності. В ній міститься інформація про актуальність теми, характеристику захворювання, етіологію, епідеміологію, клінічну картину, методи обстеження, принцип лікування та профілактики ВІЛ-інфекції.

Презентація “Альберт Ейнштейн” (2)Презентація “Альберт Ейнштейн” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про одного з найвизначніших фізиків XX століття Альберта Ейнштейна (1879-1955). Кількість слайдів – 14.