День: 02.02.2015

Презентація “Екологічні проблеми моєї місцевості”Презентація “Екологічні проблеми моєї місцевості”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з екології. В ній міститься інформація про аналіз стану екології села Джурин, що на Тернопільщині. Кількість слайдів – 12.

Презентація “УПА”Презентація “УПА”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про боротьбу, поділ, присягу воїнів, тактику і акції Української повстанської армії, повстанські весілля тощо. Кількість слайдів

Презентація “Історія Січових стрільців”Презентація “Історія Січових стрільців”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про історію та розвиток стрілецького руху в Україні. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Засоби масової інформації”Презентація “Засоби масової інформації”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про характеристики та функції засобів масової інформації, види відповідальності в менеджменті, основі джерела інформації тощо. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Екологічні проблеми річок”Презентація “Екологічні проблеми річок”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з екології. В ній міститься інформація про основні шляхи забруднення гідросфери тощо. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Види комунікації”Презентація “Види комунікації”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української мови. В ній міститься інформація про класифікацію видів комунікації. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Історія битви під Оршею”Презентація “Історія битви під Оршею”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про хід подій, учасників, наслідки битви під Оршею тощо. Кількість слайдів – 19.