День: 08.12.2014

Презентація “Річкові басейни України”Презентація “Річкові басейни України”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про басейни Дніпра, Дунаю, Дністра, Південного Бугу, Вісли, Сіверського Дінця тощо. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Перша медична допомога”Презентація “Перша медична допомога”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з безпеки життєдіяльності. В ній міститься інформація про загальні поняття та порядок надання першої медичної допомоги, види травм тощо. Кількість слайдів – 23.

Презентація “Природний газ”Презентація “Природний газ”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з хімії. Містить інформацію про хімічний склад, властивості, поширення та застосування природного газу тощо. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Скульптура України першої половини ХХ ст.”Презентація “Скульптура України першої половини ХХ ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. В ній міститься інформація про скульптурні спадщини Івана Ковалерідзе, Василя Бородая тощо. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Голландський живопис XVII ст.”Презентація “Голландський живопис XVII ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про Голландський живопис XVII століття. Кількість слайдів – 81.

Презентація “Джеймс Джойс” (2)Презентація “Джеймс Джойс” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової літератури. Містить інформацію про життя та творчість ірландського письменника Джеймса Джойса. Кількість слайдів – 23.