День: 28.07.2014

Презентація “Планети Сонячної системи”Презентація “Планети Сонячної системи”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з астрономії. В ній міститься інформація про планети Сонячної системи, їх внутрішню будову тощо. Кількість слайдів – 43.

Презентація “Чорнобиль”Презентація “Чорнобиль”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про причини та наслідки аварії на ЧАЕС. Кількість слайдів – 21.

Презентація “Прикметник”Презентація “Прикметник”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української мови. Містить інформацію про види, ознаки, розбір прикметників. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Дієслово”Презентація “Дієслово”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української мови. В ній міститься інформація про дієслово, його властивості, правопис дієслів тощо. Кількість слайдів – 35.

Презентація “Многогранники”Презентація “Многогранники”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про многогранники та їх властивості. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Види речень”Презентація “Види речень”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української мови. Містить інформацію про види речень, члени речення тощо. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Числа Фібоначчі”Презентація “Числа Фібоначчі”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з математики. Містить інформацію про послідовність Фібоніччі, її застосування в повдякденому житті, дослідження закономірностей в природі, пов’язаних з нею. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Валер’ян Підмогильний”Презентація “Валер’ян Підмогильний”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Валер’яна Петровича Підмогильного. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Піраміда”Презентація “Піраміда”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про будову та властивості піраміди. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Роксоляна”Презентація “Роксоляна”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про повість Осипа Назарчука “Роксоляна”. Кількість слайдів – 21.