День: 06.07.2014

Презентація “Природні джерела органічних речовин”Презентація “Природні джерела органічних речовин”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з хімія. В ній міститься інформація про природні джерела органічних речовин (природній газ, нафта, кам’яне вугілля). Кількість слайдів – 24.

Презентація “Микола Зеров”Презентація “Микола Зеров”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про Миколу Костянтиновича Зерова. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Кайдашева сім’я”Презентація “Кайдашева сім’я”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про короткий зміст твору Івана Семеновича Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”. Кількість слайдів – 12.

Презентація “З вершин і низин”Презентація “З вершин і низин”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про збірку творів Івана Франка “З вершин і низин”. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Українське мистецтво”Презентація “Українське мистецтво”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про українське мистецтво 1917-1920 років. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Театральне мистецтво”Презентація “Театральне мистецтво”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про театральне мистецтво у 50-60 рр. ХХ століття. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Татарбунарське повстання”Презентація “Татарбунарське повстання”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про татарбунарське повстання 1924 року. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Селянські виступи”Презентація “Селянські виступи”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про селянські виступи на Закарпатті і Буковині. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Джон Рокфеллер”Презентація “Джон Рокфеллер”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про першого доларового мільярдера Джона Девосона Рокфеллера. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Розквіт Галицько-Волинської держави”Презентація “Розквіт Галицько-Волинської держави”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про розквіт Галицько-Волинської держави за Данила Галицького та його наступників. Кількість слайдів – 15.