День: 08.03.2014

Презентація “Утворення та поширення боліт”Презентація “Утворення та поширення боліт”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про утворення та поширення боліт. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Сигізмунд ІІІ Ваза”Презентація “Сигізмунд ІІІ Ваза”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Міcтить інформацію про історичний портрет Сигізмунда ІІІ Ваза. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Селекція великої рогатої худоби”Презентація “Селекція великої рогатої худоби”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. В ній міститься інформація про селекцію великої рогатої худоби. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Рослинний і тваринний світ Північної Америки”Презентація “Рослинний і тваринний світ Північної Америки”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. Міcтить інформацію про рослинний і тваринний світ Північної Америки. Кількість слайдів – 50.

Презентація “Розміщення населення”Презентація “Розміщення населення”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Міcтить інформацію про розміщення населення на Землі. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Польські міста в XVII ст.”Презентація “Польські міста в XVII ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про польські міста в XVII столітті. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Органічні сполуки”Презентація “Органічні сполуки”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з хімії. Міcтить інформацію про жири, білки, вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі, їх роль в організмі. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Розвиток науки і техніки XIX ст.”Презентація “Розвиток науки і техніки XIX ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Міcтить інформацію про розвиток науки і техніки у другій половині XIX століття. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Мода XX ст.” (2)Презентація “Мода XX ст.” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Міcтить інформацію про моду в першій половині XX століття. Кількість слайдів – 22.