День: 14.12.2013

Презентація “Трипільська культура”Презентація “Трипільська культура”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Міcтить інформацію про життя, культуру, вірування трипільців. Кількість слайдів – 32.

Презентація “Тарас Шевченко” (2)Презентація “Тарас Шевченко” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Тараса Григоровича Шевченка. Кількість слайдів – 23.

Презентація “Президенти США”Презентація “Президенти США”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про Гаррі Трумена, Дуайта Ейзенхауера, Джона Кеннеді, Вільяма Клінтона, Джорджа Буша, Барака Обаму та інших президентів США. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Пароутворення й конденсація”Презентація “Пароутворення й конденсація”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Міcтить інформацію про пароутворення й конденсацію, насичену й ненасичену пару, кипіння тощо. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Павукоподібні”Презентація “Павукоподібні”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з біології. В ній міститься інформація про будову та різноманітність представників класу Павукоподібні. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Оксиген”Презентація “Оксиген”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з хімії. В ній міститься інформація про характеристику, історію відкриття, фізичні властивості Оксигену тощо. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Мова Паскаль”Презентація “Мова Паскаль”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Міcтить інформацію про створення, переваги, структуру мови Паскаль; наявні також навчально-тренувальні завдання. Кількість слайдів – 42.

Презентація “Медицина скіфських та трипільських племен”Презентація “Медицина скіфських та трипільських племен”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Міcтить інформацію про остобливості медицини скіфських та трипільських племен. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Леся Українка” (2)Презентація “Леся Українка” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість української письменниці Лесі Українки. Кількість слайдів – 15.