День: 27.12.2012

Презентація “Церква запорізьких козаків”Презентація “Церква запорізьких козаків”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про церкву запорізьких козаків. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Утворення рад робітничих і селянських депутатів”Презентація “Утворення рад робітничих і селянських депутатів”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про утворення рад робітничих і селянських депутатів. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Українське бароко”Презентація “Українське бароко”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про українське бароко (козацьке бароко). Кількість слайдів – 17.

Презентація “Софія Київська”Презентація “Софія Київська”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про Софію Київську – християнський собор. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Скіфські боги”Презентація “Скіфські боги”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про релігію скіфів, скіфських богів. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Роль Галицько-Волинського князівства”Презентація “Роль Галицько-Волинського князівства”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової історії України. В ній міститься інформація про роль Галицько-Волинського князівства у збережені та розвитку української культури. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Причини і характер Визвольної війни”Презентація “Причини і характер Визвольної війни”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про причини і характер Визвольної війни українського народу 1648-1654 рр.. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Переяславська рада”Презентація “Переяславська рада”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про Переяслівську раду 1654 року. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Оцінка діяльності Б. Хмельницького”Презентація “Оцінка діяльності Б. Хмельницького”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про оцінку діяльності Богдана Хмельницького в сучасній історичній літературі. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Освіта в Україні у XVIII ст”Презентація “Освіта в Україні у XVIII ст”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про освіту в Україні у XVIII ст. Кількість слайдів – 16.