День: 18.07.2012

Презентація “Звичайні дроби” (2)Презентація “Звичайні дроби” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про звичайні здоби. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Вписані та описані чотирикутники”Презентація “Вписані та описані чотирикутники”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з математики. Міcтить інформацію про вписані та описані чотирикутники. Кількість слайдів – 24.

Презентація “Відстань між двома точками”Презентація “Відстань між двома точками”

Дана презентація складається з 10 слайдів. Міcтить інформацію про відстань між двома точками, координати середини відрізка. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Великі математики України”Презентація “Великі математики України”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про великих математиків України (Михайло Остроградський, Володимир Левицький, Віктор Глушков, Михайло Кравчук, Мирон Зарицький,  Лев Лоповок, Георгій

Презентація “Теорія ймовірності”Презентація “Теорія ймовірності”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про теорію ймовірності. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Регресія. Інтерполяція. Екстраполяція”Презентація “Регресія. Інтерполяція. Екстраполяція”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про регресію, інтерполяцію та екстраполяцію. Кількість слайдів – 22.