День: 08.07.2012

Презентація “Залізничний транспорт України”Презентація “Залізничний транспорт України”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про залізничний транспорт України. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Світовий океан”Презентація “Світовий океан”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про Світовий океан та його частини. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Вулканізм”Презентація “Вулканізм”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про вулканізм і вулкани, джерела, гейзери. Кількість слайдів – 30.

Презентація “Водний транспорт України”Презентація “Водний транспорт України”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про водний транспорт України. Кількість слайдів – 21.

Презентація “Внутрішня будова Землі”Презентація “Внутрішня будова Землі”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про внутрішню будову Землі. Кількість слайдів – 9.

Презентація “В’єтнам”Презентація “В’єтнам”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про Соціалістичну Республіку В’єтнам. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Тваринний і рослинний світ природних зон Африки”Презентація “Тваринний і рослинний світ природних зон Африки”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про тваринний і рослинний світ природних зон Африки. Кількість слайдів – 37.

Презентація “Тваринництво”Презентація “Тваринництво”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про тваринництво в Україні. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Стародавня Фінікія”Презентація “Стародавня Фінікія”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про стародавню країну Фінікію. Кількість слайдів – 18.