День: 05.07.2012

Презентація “Гамлет”Презентація “Гамлет”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про “Гамлета” Вільяма Шекспіра. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Шарль Бодлер”Презентація “Шарль Бодлер”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Шарля Бодлера. Кількість слайдів – 80.

Презентація “Сентименталізм”Презентація “Сентименталізм”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. Містить інформацію про  літературний напрям – сентименталізм. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Рудакі”Презентація “Рудакі”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Рудакі (Абуабдулло Джафар Ібн Мухаммад). Кількість слайдів – 17.

Презентація “Постмодернізм”Презентація “Постмодернізм”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. Містить інформацію про  світоглядно-мистецький напрям – постмодернізм. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Поль Верлен”Презентація “Поль Верлен”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про творчість Поля Верлена. Кількість слайдів – 53.

Презентація “Оскар Уайльд”Презентація “Оскар Уайльд”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Оскара Уайльда. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Оноре де Бальзак”Презентація “Оноре де Бальзак”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. Містить інформацію про Оноре де Бальзака. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Омар Хайям”Презентація “Омар Хайям”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Омара Хайяма. Кількість слайдів – 11.