День: 10.04.2012

Презентація “Гійом Аполлінер”Презентація “Гійом Аполлінер”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Гійома Аполлінера. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Фауст”Презентація “Фауст”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про трагедію Гете “Фауст”. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Генріх Белль”Презентація “Генріх Белль”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. Містить інформацію про Генріха Теодора Белля. >Кількість слайдів – 15.

Презентація “Габрієль Гарсія Маркес”Презентація “Габрієль Гарсія Маркес”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Габрієля Гарсію Маркеса. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Федеріко Гарсіа Лорка”Презентація “Федеріко Гарсіа Лорка”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Федеріко Гарсію Лорку. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Джеймс Джойс”Презентація “Джеймс Джойс”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про Джеймса Августиан Алоїзій Джойса. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Декаданс”Презентація “Декаданс”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про теорію літератури, декаданс. Кількість слайдів – 40.

Презентація “Билини. Ілля Муромець”Презентація “Билини. Ілля Муромець”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. Містить інформацію про Давньоруську билину про Іллю Муромця. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Людська комедія”Презентація “Людська комедія”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світової (зарубіжної) літератури. В ній міститься інформація про епопею Оноре де Бальзака “Людська комедія”. Кількість слайдів – 9.