День: 07.04.2012

Презентація “Другий закон термодинаміки”Презентація “Другий закон термодинаміки”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про другий закон термодинаміки. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Електромагнітні коливання”Презентація “Електромагнітні коливання”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про електромагнітні коливання в контурі. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Послідовне та паралельне з’єднання провідників”Презентація “Послідовне та паралельне з’єднання провідників”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про послідовне та паралельне з’єднання провідників. Кількість слайдів – 6.

Презентація “Дослід Мандельштама і Папалексі, Толмена і Стьюрта”Презентація “Дослід Мандельштама і Папалексі, Толмена і Стьюрта”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про досліди Мандельштама і Папалексі, Толмена і Стьюрта. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Дифракція світла”Презентація “Дифракція світла”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про дифракцію світла. Кількість слайдів – 9.