День: 05.04.2012

Презентація “Марко Кропивницький”Презентація “Марко Кропивницький”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Марка Лукича Кропивницького. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Леся Українка”Презентація “Леся Українка”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки). Кількість слайдів – 19.

Презентація “Іван Карпенко-Карий”Презентація “Іван Карпенко-Карий”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життєвий та творчий шлях Івана Карповича Карпенка-Карого (Тобілевича). Кількість слайдів – 11.

Презентація “Іван Франко”Презентація “Іван Франко”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про Івана Яковича Франка. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Іван Багряний”Презентація “Іван Багряний”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Івана Павловича Багряного (Лозов’ягіна). Кількість слайдів – 9.

Презентація “Григір Тютюнник”Презентація “Григір Тютюнник”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життєвий та творчий шлях Григора Михайловича Тютюнника. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Григорій Сковорода”Презентація “Григорій Сковорода”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Григорія Савича Сковороди. Кількість слайдів – 24.

Презентація “Гайдамаки”Презентація “Гайдамаки”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про історико-героїчну поему “Гайдамаки” Тараса Шевченка. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Енеїда”Презентація “Енеїда”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про поему “Енеїда” Івана Котляревського. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Чорна рада. Хроніка 1663 року”Презентація “Чорна рада. Хроніка 1663 року”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про роман “Чорна рада” Пантелеймона Куліша. Кількість слайдів – 7.