День: 14.10.2020

Презентація “Гіпофіз, епіфіз, щитоподібна залоза”Презентація “Гіпофіз, епіфіз, щитоподібна залоза”

Презентація про гіпофіз (аденогіпофіз), гіпоталамус, нейрогормони, епіфіз, мелатонін, щитоподібну залозу тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (9 клас). Кількість слайдів – 31.

Презентація “Гіподинамія”Презентація “Гіподинамія”

Презентація про гіподинамію, значення фізичних вправ для організму, фізичну культуру, спорт, фізичний самоконтроль під час занять тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (9 клас). Кількість слайдів – 13.

Презентація “Біологічні основи запліднення та розвитку організму”Презентація “Біологічні основи запліднення та розвитку організму”

Презентація про біологічні основи запліднення та розвитку організму, каріотипи, утворення гамет – гаметогенез, запліднення, спадковість і мінливість, вікова мінливість тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (9 клас). Кількість слайдів – 22.

Презентація “Вітаміни”Презентація “Вітаміни”

Презентація про водорозчинні: вітамін С (аскорбінова кислота), вітаміни групи В; жиророзчинні: вітамін А (ретинол), вітамін D (кальциферол), вітамін Е (токоферол), вітамін К (філохінон) тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (9 клас). Кількість слайдів

Презентація “Людина розумна”Презентація “Людина розумна”

Презентація про давніх людей – палеоантропів, сучасних людей – неоантропів, подібні та відмінні риси виду Homo sapiens порівняно з вищими приматами тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (9 клас). Кількість слайдів –