День: 04.09.2020

Презентація “Одноклітинні організми, здатні до фотосинтезу”Презентація “Одноклітинні організми, здатні до фотосинтезу”

Презентація про одноклітинні організми, що здатні до фотосинтезу: евглена, хламідомонада, хлорела; будова, поширення, пересування, живлення, дихання, розмноження, використання. Кількість слайдів – 48.

Презентація “Дріжджі”Презентація “Дріжджі”

Презентація про одноклітинні гриби – дріжджі, їх будову, поширення, розмноження, використання. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (6 клас). Кількість слайдів – 27.

Презентація “Дизентерія, малярія”Презентація “Дизентерія, малярія”

Презентація про одноклітинні твариноподібні організми – збудники хвороб людини, дизентерійна амеба, малярійний плазмодій. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (6 клас). Кількість слайдів – 25.

Презентація “Вегетативне розмноження рослин”Презентація “Вегетативне розмноження рослин”

Презентація про вегетативні розмноження рослин, регенерацію, розмноження коренями/стеблом/листками, біологічне та господарське значення вегетативного розмноження. Підійде до уроку біології (6 клас) Кількість слайдів – 18.

Презентація “Будова та функції пагона”Презентація “Будова та функції пагона”

Презентація про будова та функції пагона, зимуючі та сплячі бруньки, стебло, типи пагонів тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (6 клас). Кількість слайдів – 56.

Презентація “Будова молодої рослини”Презентація “Будова молодої рослини”

Презентація про проросток, будова різних рослин тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (6 клас). Кількість слайдів – 37.

Презентація “Будова мікроскопа”Презентація “Будова мікроскопа”

Презентація про будову мікроскопа, правила роботи зі збільшувальними приладами. Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (6 клас). Кількість слайдів – 29.

Презентація “Бактерії”Презентація “Бактерії”

Презентація про бактерії: будова та процеси їх життєдіяльності (еукаріоти, ціанобактерії). Підійде для проведення мультимедійного уроку з біології (6 клас). Кількість слайдів – 39.

Презентація “Одноклітинні твариноподібні організми”Презентація “Одноклітинні твариноподібні організми”

Презентація про одноклітинні твариноподібні організми, зокрема, Амеба звичайна та інфузорія туфелька. Підійде до уроку біології (6 клас). Кількість слайдів – 29.