День: 24.06.2018

Презентація “Розробка альтиметра із мікроконтролерним керуванням”Презентація “Розробка альтиметра із мікроконтролерним керуванням”

Презентація для показу дипломної роботи на тему “Розробка альтиметра із мікроконтролерним керуванням”. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Діловий стиль одягу”Презентація “Діловий стиль одягу”

Дана презентація містить інформацію про зовнішній вигляд ділової людини, діловий стиль одягу для чоловіка та жінки, аксесуари, основні правила. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Розвиток людства та глобальні проблеми”Презентація “Розвиток людства та глобальні проблеми”

Дана презентація містить інформацію про ресурсні та демографічні проблеми людства. Підійде до уроку географії, екології та економіки. Кількість слайдів – 6.

Презентація “Traditional food of Japan”Презентація “Traditional food of Japan”

В даній презентації йдеться про традиційну їжу японської кухні. Призначена для проведення мультимедійного уроку з англійської мови. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Зниклі та вимерлі тварини України”Презентація “Зниклі та вимерлі тварини України”

Дана презентація містить інформацію про таких колишніх мешканців-тварин на території України, як тур, тарпан, росомаха, тюлень-монах, Довгокрил звичайний, Ховрах європейський. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Комп’ютери майбутнього”Презентація “Комп’ютери майбутнього”

В даній презентації йдеться про комп’ютери майбутнього: перші кроки чи далекі перспективи. Підійде для проведення уроку з інформатики. Кількість слайдів – 17.