День: 24.11.2017

Презентація “Природа і людина”Презентація “Природа і людина”

В даній презентації йдеться про геосферу (літосфера, біосфера, атмосфера, гідросфера), рівні організації живої матерії, ноосферу, місце людини в природі (різні епохи) тощо. Кількість слайдів – 24.

Презентація “Львів – культурна столиця України”Презентація “Львів – культурна столиця України”

В даній презентації йдеться про культурні пам’ятки Львова, цікаві факти про сучасний Львів. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Клінічна онкологія”Презентація “Клінічна онкологія”

Дана презентація містить інформацію про поняття, характеристику пухлини, основні теорії походження пухлин, відмінність доброякісних та злоякісних пухлин, основи TNM-класифікації тощо. Кількість слайдів – 47.

Презентація “Основні поняття генетики”Презентація “Основні поняття генетики”

В дані презентації йдеться про генетику як науку, спадковість, мінливість; структура сучасної генетики та її значення, методи; основними поняттями генетики є спадкування, ген, локус, аллель, генотип, фенотип, гомозигота, гетерозигота; основі

Презентація “Магнітне поле Землі”Презентація “Магнітне поле Землі”

В даній презентації йдеться про застосування магнітів, магнітне поле Землі, його значення та види, магнітосферу тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Гроші”Презентація “Гроші”

Дана презентація містить інформацію про історію грошей у різних народів, зокрема, американських індійців, греків; сучасна грошова система, властивості грошей тощо. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Цікаві факти про українську мову”Презентація “Цікаві факти про українську мову”

В даній презентації йдеться про 10 цікавих фактів, пов’язаних з українською мовою (найдавніша згадка, український алфавіт, перший буквар, найбільш вживана літера, найдовше слово тощо.) Кількість слайдів – 11.

Презентація “Види мистецтва”Презентація “Види мистецтва”

Дана презентація містить інформацію про такі різновиди мистецтва, як танці, кіномистецтво, архітектура та образотворче мистецтво, скульптура та графіка. Кількість слайдів – 25.