День: 03.11.2017

Презентація “Символізм”Презентація “Символізм”

Дана презентація містить інформацію про поняття символізму в мистецтві, його виникнення, представники символізму в літературі, образотворчому мистецтві, музиці. Підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Синоніми, антоніми, омоніми”Презентація “Синоніми, антоніми, омоніми”

В даній презентації в ігровій формі подається матеріал про синоніми, антоніми та омоніми. Призначено для проведення мультимедійного уроку з української мови. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Синоніми”Презентація “Синоніми”

В даній презентації йдеться про морфологічні синоніми, словотвірну синонімію, фразеологічні, фонетичні, ідеографічні (значеннєві), стилістичні, синтаксичні синоніми. Призначена для проведення мультимедійного уроку української мови. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Творчість Стендаля”Презентація “Творчість Стендаля”

В даній презентації йдеться про етапи творчості, естетичні погляди французького письменника Стендаля. Призначена для проведення мультимедійного уроку з світової літератури. Кількість слайдів – 27.

Презентація “Традиційні страви”Презентація “Традиційні страви”

Дана презентація містить інформацію про такі традиційні страви української кухні, як хліб, балабушки, борщ, вареники, вергуни, галушки, голубці, гречаники, холодець, куліш тощо. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Будова сонячної системи”Презентація “Будова сонячної системи”

В даній презентації йдеться про Сонце, будову та розташування планет сонячної системи. Призначена для проведення мультимедійного уроку з астрономії. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Оноре де Бальзак і Україна”Презентація “Оноре де Бальзак і Україна”

Дана презентація містить інформацію про дитинство, навчання французького письменника Оноре де Бальзака, його листування з Евеліною (Євою) Ганською, згадки про Україну тощо. Підійде для проведення мультимедійного уроку з світової літератури

Презентація “Будова й утворення статевих клітин”Презентація “Будова й утворення статевих клітин”

В даній презентації йдеться про будову та види сперматозоїдів, історію відкриття, будову яйцеклітини (типи, види), гаметогенез. Призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. Кількість слайдів – 31.

Презентація “Будова рослинної клітини”Презентація “Будова рослинної клітини”

Дана презентація містить інформацію про будову клітин рослин (поверхневий апарат, ядро, цитоплазму з органелами) тощо. Призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. Кількість слайдів – 28.