День: 07.10.2017

Презентація “Подорож до країни мрій”Презентація “Подорож до країни мрій”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. В ній міститься інформація про Ейфелеву вежу, Собор Паризької Богоматері, Музей Лувр, кладовище Пер-Лашез, базиліку Сакре-Кер, авіасалон Ле-Бурже. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Створення сайту”Презентація “Створення сайту”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про етапи створення сайту, партнерські програми, рекламу, способи офлайн просування, робота з клієнтами тощо. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Олесь Донченко”Презентація “Олесь Донченко”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про українського радянського поета Олеся (Олександра) Васильовича Донченка. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Іван Франко” (2)Презентація “Іван Франко” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про цікаві факти, біографічні відомості життя та творчості Івана Яковича Франка. Кількість слайдів – 31.

Презентація “Вплив вихователя на розвиток творчих здібностей дітей”Презентація “Вплив вихователя на розвиток творчих здібностей дітей”

Дана презентація містить поради для педагогів щодо розвитку творчих здібностей дітей. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Проблеми екології, пов’язані з тваринництвом”Презентація “Проблеми екології, пов’язані з тваринництвом”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з екології. Містить інформацію про такі проблеми екології, пов’язані з тваринництвом, як парникові гази, споживання великої кількості води, використання земельної, відходи тощо. Кількість

Презентація “О. Генрі. Останній листок”Презентація “О. Генрі. Останній листок”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової літератури. В ній міститься інформація про новелу Вільяма Сідні Портера (О. Генрі) “Останній листок” Кількість слайдів – 16.

Презентація “Складні випадки правопису великої букви”Презентація “Складні випадки правопису великої букви”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української мови. Містить інформацію про лексичне вживання слів, правила вживання великої та малої літери тощо. Кількість слайдів – 19.