День: 15.03.2017

Презентація “Великі українці сучасності”Презентація “Великі українці сучасності”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про видатних українців сьогодення. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Будова комп’ютера”Презентація “Будова комп’ютера”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. В ній міститься інформація про будову комп’ютера. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Бій під Крутами” (2)Презентація “Бій під Крутами” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про історію бою під Крутами. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Арабо-мусульманський регіон”Презентація “Арабо-мусульманський регіон”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. В ній міститься інформація про арабо-мусульманську архітектуру. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Андрей Шептицький” (2)Презентація “Андрей Шептицький” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься про біографічні відомості Романа Марію Александра Шептицького. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Австрія”Презентація “Австрія”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить коротку інформацію про Австрію (туризм, кулінарія, Відень тощо). Кількість слайдів – 5.