День: 05.11.2016

Презентація “Гордість Вінниччини”Презентація “Гордість Вінниччини”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про відомі пам’ятки культури Вінниччини. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Червона книга України” (2)Презентація “Червона книга України” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про деяких представників тваринного та рослинного світу, які занесені в Червону книгу України (зубр, підсніжник) Кількість слайдів

Презентація “Країни-сусіди України”Презентація “Країни-сусіди України”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про такі сусідні держави, як Росія, Білорусь, Угорщина, Словаччина, Румунія, Польща, Молдова. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Types of conditional sentences”Презентація “Types of conditional sentences”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з англійської мови. Містить інформацію про типи умовних речень в англійській мові. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Іван Георгій Пінзель”Презентація “Іван Георгій Пінзель”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про галицького скульптора XVII століття Івана Георгія Пінзеля. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Чорнобильська катастрофа”Презентація “Чорнобильська катастрофа”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про причини, історію, наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Світовий банк”Презентація “Світовий банк”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з економіки. В ній міститься інформація про історію, членство на цілі Світового банку. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Мовне законодавство та мовна політика в Україні”Презентація “Мовне законодавство та мовна політика в Україні”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про мовне законодавство та мовну політику в Україні. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Економіко-географічний поділ України”Презентація “Економіко-географічний поділ України”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про Економіко-географічний поділ України (Донецький, Придніпровський, Північно-Східний, Столичний, Центральний, Подільський, Північно-Західний, Карпатський та Причорноморський економічні райони). Кількість слайдів – 34.