День: 24.10.2016

Презентація “Олександр Довженко. Творчість”Презентація “Олександр Довженко. Творчість”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про творчість Олександра Петровича Довженка. Кількість слайдів – 25.

Презентація “Кількість теплоти”Презентація “Кількість теплоти”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про кількість теплоти та питому теплоємність речовини. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Євген Коновалець”Презентація “Євген Коновалець”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про Євгена Михайловича Коновальця. Кількість слайдів – 18.

Презентація “Крихітка Цахес”Презентація “Крихітка Цахес”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з світової літератури. Містить інформацію про повість німецького сатирика  Ернста Теодора Амадея Гофманна “Малюк Цахес, на прізвисько Цинобер”. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Література України XVIII – XIX ст.”Презентація “Література України XVIII – XIX ст.”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про творчість Дмитра Туптало, різні оповідання та вистави релігійного змісту, творчість Тараса Шевченка тощо. Кількість слайдів –

Презентація “Микола Костомаров”Презентація “Микола Костомаров”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про українського історика, письменника, поета, громадського діяча Миколу Івановича Костомарова. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Пантелеймон Куліш” (2)Презентація “Пантелеймон Куліш” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про Пантелеймона Олександровича Куліша. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Українська культура XIX століття”Презентація “Українська культура XIX століття”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про розвиток музики в Україні в XIX столітті. Кількість слайдів – 7.

Презентація “США у першій половині XIX століття”Презентація “США у першій половині XIX століття”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про Сполучені Штати Америки у першій половині  XIX століття (доктрина Монро, рабство, війни тощо ). Кількість