День: 03.02.2016

Презентація “Одиниці вимірювання іонізуючих випромінювань”Презентація “Одиниці вимірювання іонізуючих випромінювань”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з безпеки життєдіяльності. В ній міститься інформація про визначення іонізуючого випромінювання, види доз тощо, відомих вчених, які досліджували випромінювання тощо. Кількість слайдів

Презентація “Неолімпійські види спорту”Презентація “Неолімпійські види спорту”

В даній презентації йдеться про такі види спорту, як автоспорт, американський футбол, більярд, культуризм, боулінг, пейнтбол, регбіліг, фітнес, черлідінг, сумо, скелелазіння, шахи, дартс, альпінізм. Кількість слайдів – 25.

Презентація “Негативна інформація в Інтернеті”Презентація “Негативна інформація в Інтернеті”

Дана презентація містить інформацію про негативну інформацію в Інтернеті, навчання дітей безпечно користуватися всесвітньою мережею. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Народні ремесла”Презентація “Народні ремесла”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про українські народні ремесла (вишиванка, рушник, різьблення, кераміка, розпис тощо). Кількість слайдів – 20.

Презентація “Михайло Остроградський”Презентація “Михайло Остроградський”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з математики. Містить інформацію про видатного українського математика Михайла Васильовича Остроградського. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Метод синектики”Презентація “Метод синектики”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з технологій. В ній міститься інформація про один з методів колективної трудової діяльності – синектику. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Локальна та глобальна комп’ютерні мережі” (2)Презентація “Локальна та глобальна комп’ютерні мережі” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. В ній міститься інформація про класифікацію мереж за територіальним розміщенням, призначенням, типом; поняття про мережну топологію тощо. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Література в Західній Україні”Презентація “Література в Західній Україні”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про літературні угрупування, історичні умови розвитку літератури в Західній Україні до 1939 року. Кількість слайдів – 19.

Презентація “Конфлікти”Презентація “Конфлікти”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з психології. Містить інформацію про особистий реєстр з управління конфліктами, приклад та метод розв’язання конфлікту між особою та групою тощо. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Компас”Презентація “Компас”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про те, як орієнтуватися на місцевості за допомогою компаса, винайдення компаса тощо. Кількість слайдів – 6.