День: 28.12.2015

Презентація “Епідемія”Презентація “Епідемія”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. В ній міститься інформація про історію епідемій, як поводитися під час епідемії грипу тощо. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Енергетичні проблеми суспільства”Презентація “Енергетичні проблеми суспільства”

Дана презентація підійде для проведення мультимедійного уроку з екології. Містить інформацію про енергетичні проблеми суспільства, можливі шляхи їх подолання тощо. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Еволюція зір”Презентація “Еволюція зір”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з астрономії. Містить інформацію про стадія протозорі та головної послідовності, відхід зорі від головної послідовності тощо. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Еволюція Всесвіту”Презентація “Еволюція Всесвіту”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з астрономії. В ній міститься інформація про поділ галактики за формою, Великий Вибух та вік Всесвіту тощо. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Густина води”Презентація “Густина води”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з хімії. В ній міститься інформація про воду, її густину, вимірювання пікнометром. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Галілео Галілей”Презентація “Галілео Галілей”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про італійського мислителя Галілео Галілея. Кількість слайдів – 6.

Презентація “Видатні вчені Стародавньої Греції”Презентація “Видатні вчені Стародавньої Греції”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про таких видатних вчених Стародавньої Греція, як Фалес, Анаксимандр, Анаксімен, Демокріт, Геракліт, Сократ, Платон, Арістотель,

Презентація “Вплив магнітного поля”Презентація “Вплив магнітного поля”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про вплив магнітного поля на живі організми. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Відень”Презентація “Відень”

Дана презентація підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. Містить інформацію про основні дані, географічне положення, клімат, історію, населення столиці Австрії – Відень. Кількість слайдів – 12.