День: 28.08.2015

Презентація “Сальвадор Далі” (2)Презентація “Сальвадор Далі” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з художньої культури. Містить інформацію про життєвий та творчий шлях каталонського митця Сальвадора Далі. Кількість слайдів – 24. 

Презентація “Права дитини” (2)Презентація “Права дитини” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про Конвенцію ООН про права дитини, дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ тощо. Кількість слайдів – 15. 

Презентація “Політичні партії”Презентація “Політичні партії”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про створення політичних партій в українських землях (РУРП, УНДП, УСДП, РУП, УДП, УРП, УСДРП, УСДРП тощо).

Презентація “Подібність трикутників”Презентація “Подібність трикутників”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з математики. В ній міститься інформація про ознаки подібності трикутників, метричні співвідношення у прямокутному трикутнику, теорему Піфагора, синус, косинус та тангенс гострого кута прямокутного трикутника.

Презентація “Основи адміністративного права”Презентація “Основи адміністративного права”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. Містить інформацію про такі джерела адміністративного права, як Конституція України, закон, укази президента, міжнародні договори і угоди Верховної Ради; види