День: 05.02.2015

Презентація “Білки”Презентація “Білки”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з хімії. В ній міститься інформація про історію дослідження, склад, будову, властивості білків. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Основні норми літературної вимови”Презентація “Основні норми літературної вимови”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української мови. В ній міститься інформація про основні норми літературної вимови (вимова наголошених і ненаголошених голосних, приголосних звуків, причини порушення правил норм української

Презентація “Культурологія”Презентація “Культурологія”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з дисципліни “Культурологія”. В ній міститься інформація про предмет культурології як науку про культуру. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Застосування похідної”Презентація “Застосування похідної”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з математики. Містить інформацію про застосування похідної в різних сферах життя людини. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Райнер Марія Рільке”Презентація “Райнер Марія Рільке”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з світова література. Містить інформацію про життєвий та творчий шлях австрійського поета Райнера Марії Рільке. Кількість слайдів – 19.