День: 09.07.2014

Презентація “Чортківський замок”Презентація “Чортківський замок”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про історію Чортківського замку. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Тип Губки”Презентація “Тип Губки”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з біології. Містить інформацію про будову, життєдіяльність, розмноження губок тощо. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Розвиток науки і техніки”Презентація “Розвиток науки і техніки”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про розвиток науки і техніки, духовне життя народів Європи та Америки наприкінці XVIII – у XIX ст.. Кількість слайдів

Презентація “Права, свободи та відповідальність”Презентація “Права, свободи та відповідальність”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з правознавства. В ній міститься інформація про історії права, захист прав і свобод людини, формування відповідальності тощо. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Дискримінація та упередження”Презентація “Дискримінація та упередження”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з правознавства. В ній міститься інформація про поняття як дискримінація та упередження. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Михайло Коцюбинський” (3)Презентація “Михайло Коцюбинський” (3)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про життя та творчість Михайла Михайловича Коцюбинського. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Вплив радіації”Презентація “Вплив радіації”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про вплив радіації на організм людини. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Злакові рослини”Презентація “Злакові рослини”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. В ній міститься інформація про будову представників родини Злакові. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Історія програмування”Презентація “Історія програмування”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про історію програмування. Кількість слайдів – 13.

Презентація “Розділові знаки”Презентація “Розділові знаки”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української мови. Містить інформацію про розділові знаки в простому реченні. Кількість слайдів – 16.