День: 20.05.2014

Презентація “Кримські сонети”Презентація “Кримські сонети”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з зарубіжної літератури. Містить інформацію про “Кримські сонети” Адама Міцкевича. Кількість слайдів – 25.

Презентація “Михайло Коцюбинський” (2)Презентація “Михайло Коцюбинський” (2)

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про Михайла Михайловича Коцюбинського. Кількість слайдів – 32.

Презентація “Конституція сільськогосподарських тварин”Презентація “Конституція сільськогосподарських тварин”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з біології. Містить інформацію про розвиток вчення, класифікацію типів, поняття Конституції сільськогосподарських тварин. Кількість слайдів – 40.

Презентація “Комп’ютерні віруси”Презентація “Комп’ютерні віруси”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. Містить інформацію про види, ознаки діяльності комп’ютерних вірусів. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Камілло Бенсо ді Кавур”Презентація “Камілло Бенсо ді Кавур”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про італійського державного діяча Камілло Бенсо ді Кавура. Кількість слайдів – 6.

Презентація “Індійський океан”Презентація “Індійський океан”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з географії. В ній міститься інформація про географічне положення, історію, рельєф, течії Індійського океану. Кількість слайдів – 46.

Презентація “Електронна пошта” (2)Презентація “Електронна пошта” (2)

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з інформатики. В ній міститься інформація про етапи створення, переваги електронної пошти. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Електродвигун”Презентація “Електродвигун”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про історію, будову, переваги електродвигунів. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Електричний струм у газах”Презентація “Електричний струм у газах”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про електричний струм у газах та його використання Кількість слайдів – 16.

Презентація “Еволюція людини”Презентація “Еволюція людини”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з біології. Містить інформацію про різні версії еволюції людини. Кількість слайдів – 14.