День: 27.07.2012

Презентація “Завершення територіального поділу світу”Презентація “Завершення територіального поділу світу”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про завершення територіального поділу світу. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Господарство кам’яного віку”Презентація “Господарство кам’яного віку”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про господарство кам’яного віку. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Західноєвропейські держави в XVI – XVII ст.”Презентація “Західноєвропейські держави в XVI – XVII ст.”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про Західноєвропейські держави в XVI – в першій половині XVII ст.. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Перша світова війна”Презентація “Перша світова війна”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про причини війни, її масштаби, привід до війни, бойові дії 1914р., Східний фронт тощо. Кількість слайдів

Презентація “Виникнення християнства”Презентація “Виникнення християнства”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про виникнення християнства. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Виникнення двох вогнищ війни”Презентація “Виникнення двох вогнищ війни”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про виникнення двох вогнищ війни. Кількість слайдів – 21.

Презентація “Встановлення республіки у Франції”Презентація “Встановлення республіки у Франції”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про встановлення республіки у Франції. Кількість слайдів – 16.

Презентація “Франція в періоди Консульства та імперії”Презентація “Франція в періоди Консульства та імперії”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про Францію в періоди Консульства та Імперії. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Воєнні дії в 1914 році”Презентація “Воєнні дії в 1914 році”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про воєнні дії в 1914 році на території України. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Утворення США”Презентація “Утворення США”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про війну за незалежність (1775–1783), утворення США. Кількість слайдів – 18.