День: 25.07.2012

Презентація “Російська революція”Презентація “Російська революція”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про Російську революцію 1917 року. Кількість слайдів – 21.

Презентація “Розвиток культури ХХ століття”Презентація “Розвиток культури ХХ століття”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про розвиток культури ХХ століття. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Розвиток культури після Першої світової війни”Презентація “Розвиток культури після Першої світової війни”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про розвиток культури після Першої світової війни. Кількість слайдів – 25.

Презентація “Розкол християнської церкви”Презентація “Розкол християнської церкви”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про розкол християнської церкви. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Річ Посполита”Презентація “Річ Посполита”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про феодальну державу Річ Посполиту. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Радянсько-Німецькі договори 1939 року”Презентація “Радянсько-Німецькі договори 1939 року”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про Радянсько-Німецькі договори 1939 року та Україну. Кількість слайдів – 25.

Презентація “Причини і початок другої світової війни”Презентація “Причини і початок другої світової війни”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. Містить інформацію про причини і початок другої світової війни, події 1939-1942 років. Кількість слайдів – 20.

Презентація “Промислова революція в Англії”Презентація “Промислова революція в Англії”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про промислову революцію в Англії. Кількість слайдів – 24.

Презентація “Політичне становище в Європі після Віденського конгресу”Презентація “Політичне становище в Європі після Віденського конгресу”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з всесвітньої історії. В ній міститься інформація про політичне становище в Європі після Віденського конгресу. Кількість слайдів – 15.