День: 22.07.2012

Презентація “Ярослав Стельмах”Презентація “Ярослав Стельмах”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Міcтить інформацію про творчість Ярослава Михайловича Стельмаха. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Сергій Жадан”Презентація “Сергій Жадан”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Міcтить інформацію про творчість Сергія Жадана. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Василь Слапчук”Презентація “Василь Слапчук”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Василя Дмитровича Слапчука. Кількість слайдів – 17.

Презентація “Творчість Івана Франка”Презентація “Творчість Івана Франка”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про багатогранну творчість Івана Франка. Кількість слайдів – 22.

Презентація “Василь Сухомлинський”Презентація “Василь Сухомлинський”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про життєвий та творчий шлях Василя Олександровича Сухомлинського. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Ігор Римарук”Презентація “Ігор Римарук”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про творчість Ігора Миколайовича Римарука. Кількість слайдів – 7.