День: 20.07.2012

Презентація “Оксана Пахльовська”Презентація “Оксана Пахльовська”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про творчість Оксани Єжи-Янівни Пахльовської. Кількість слайдів – 6.

Презентація “Оксана Забужко”Презентація “Оксана Забужко”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Міcтить інформацію про творчість Оксани Стефанівни Забужко. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Ніл Хасевич”Презентація “Ніл Хасевич”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про життя та творчість Ніла Антоновича Хасевича. Кількість слайдів – 25.

Презентація “Лісова пісня”Презентація “Лісова пісня”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Міcтить інформацію про драму-феєрію Лесі Українки “Лісова пісня”. Кількість слайдів – 14.

Презентація “Лебеді материнства”Презентація “Лебеді материнства”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. В ній міститься інформація про ліричний вірш Василя Симоненка “Лебеді материнства”. Кількість слайдів – 23.

Презентація “Новела “Intermezzo””Презентація “Новела “Intermezzo””

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Міcтить інформацію про новелу  Михайла Коцюбинського “Intermezzo”. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Грицько Бойко”Презентація “Грицько Бойко”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Містить інформацію про Григорія Пилиповича Бойка. Кількість слайдів – 9.

Презентація “Алла Горська”Презентація “Алла Горська”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з української літератури. Міcтить інформацію про життєвий і творчий шлях Алли Олександрівни Горської. Кількість слайдів – 10.