День: 08.04.2012

Презентація “Рівномірний прямолінійний рух”Презентація “Рівномірний прямолінійний рух”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про рівномірний прямолінійний рух. Кількість слайдів – 8.

Презентація “Рівняння стану ідеального газу”Презентація “Рівняння стану ідеального газу”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про рівняння стану ідеального газу. Кількість слайдів – 7.

Презентація “Провідники в електричному полі”Презентація “Провідники в електричному полі”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про зв’язок між напругою та напруженістю електричного поля, провідники в електричному полі. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Електрична провідність”Презентація “Електрична провідність”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про електричну провідність в різних середовищах. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Поляризація світла. Дисперсія. Спектроскоп”Презентація “Поляризація світла. Дисперсія. Спектроскоп”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про поляризацію світла, дисперсію, спектроскоп. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Робота в термодинаміці”Презентація “Робота в термодинаміці”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про роботу в термодинаміці, перший закон термодинаміки. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Планети земної групи”Презентація “Планети земної групи”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з астрономії. Містить інформацію про планети земної групи — Меркурій, Венера, Земля і Марс. Кількість слайдів – 15.

Презентація “Загальні відомості про рух”Презентація “Загальні відомості про рух”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про загальні відомості про рух. Кількість слайдів – 11.

Презентація “Основне рівняння молекулярно-кінетичної теорії газів”Презентація “Основне рівняння молекулярно-кінетичної теорії газів”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з фізики. В ній міститься інформація про основне рівняння молекулярно-кінетичної теорії газів. Кількість слайдів – 12.

Презентація “Основи молекулярно-кінетичної теорії “Презентація “Основи молекулярно-кінетичної теорії “

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з фізики. Містить інформацію про основи молекулярно-кінетичної теорії. Кількість слайдів – 14.